Velilerimize Yönelik Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Stresle Baş Etme Becerileri Konularında Seminer Verildi.

16.10.2022 114

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ali Can KAPLAN tarafından, velilerimize yönelik Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Stresle Baş Etme Becerileri konularında seminerleri verildi. Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri kapsamında, velilerimize "İnternet ortamında neler yapılabileceği, dijital platformlarda yani internet ortamlarında ne gibi risklerin olduğu, internet ortamında ne gibi sorumluluklarımızın olduğu, dijital okuryazarlık kavramı ve önemi, siber zorbalık ve öğrencilerimizin siber zorbalığa maruz kalmamaları için veli olarak neler yapılabileceği, internetin güvenli kullanımı için ipuçları" gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Stresle Baş Etme Becerileri kapsamında ise velilerimize "Stresin ve stresle ilgili duyguların neler olduğu, stresin vücudumuzdaki belirtileri ve öğrencilerimizde stresin ne gibi davranışlarla yansıyabileceği, hayatımızdaki stres faktörlerinin neler olduğu, stresle başa çıkabilmek için neler yapılabileceği, bir veli olarak öğrencilerimizin yaşadığı stres karşısında öğrencilerimize nasıl destek olunabileceği" gibi konularda bilgilendirme yapılmıştır.

15-10-202215-10-202215-10-202215-10-202215-10-202215-10-202215-10-2022